Post by guzzgentnetckoztio on Feb 4, 2022 2:39:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećati primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane 2022 version ▞▞▞
Ova igra je vrlo neugodna iz dva razloga, broj jedan, čini se da se temelji na sreći jer bih mogao napraviti nešto dvaput točno isto kao i prvi put, ali jednom prođem kroz težak dio, ali onda sljedeći put eksplodiram u zraku. Drugo, zašto se moj avion zapali kada savršeno sletim. To je to, ali sve u svemu, dobra je igra.
Zabavna igra stvarno jednostavna, ali nakon šampanjca nema što drugo učiniti osim ako ne želite platiti više, a ekspozivi su nerealni s nuklearnim oružjem na kraju, nuklearna bomba bi trebala uništiti gotovo sve u radeiose od 200 ML, a radeashon bi trebao ubiti sve da tako da 3 zvjezdice za
Ponekad pritisnem gumb za bombardiranje, ali ne reagira.
Konceptom se čini dobro, ali kontrole su super neodgovarajuće. Često nije prihvatio moj doprinos tamo gdje bi druge igre lako mogle. A kad je prihvatio moj doprinos, bilo ga je teško kontrolirati.
2 minute nakon oglasa... Zašto? Naplatite mi igru i završite s tim, ali nemojte mi prikazivati oglase, to je igra
Jako lijepa igra sa odličnim dizajnom i idejom. Misije se nakon nekog vremena ponavljaju i nema prave razlike između aviona. 3,5 zvjezdice
Mislim da je ova igra drugo najbolje razdoblje mobilnih igara. Igra je spektakularna.Programeri su uložili toliko pažnje i kvalitete u ovu igru da zaslužuje toliko više priznanja nego što ima, ali svejedno je nevjerojatna.
GG admin, ali imam ideju možete li dodati zombi raspoloženje kao kada se avion bori protiv neprijateljskog zombija zrakoplova i kada se avion sruši pilot upotrijebi padobran i nastavi borbu trčati na tlu za sljedeću kontrolnu točku i dodati najbolji rezultat i neku priču možda će to biti biti super i tada će ova igra postati legendarna oh da, ne zaboravite staviti malo kože poput kože aviona i kože lika jedva čekam vidjeti i igrati igru kad razmislite o tome =w=
Pokušao sam uživati u ovoj igri, ali bez pretjerivanja igraš 30 sekundi i gledaš reklamu od 1 minute. Potpuno neigrano. Sama igra pokreće oglase zahtijevajući igranje iste razine nekoliko desetaka puta kako bi se nadogradilo dovoljno za nastavak. Izbjegnite ovu igru pod svaku cijenu. 3 USD za uklanjanje oglasa, ne hvala. Zaradi moj novac, ne zahtijevaj ga.
WOW IGRA JE NEVJEROJATNA. SAMO NASTAVI
Hugo Junkers
Bill Gunston, Aircraft of World War II, Chancellor. Press, London, 1997. ... res, Japanese Army Air Force Fighter Units and ... Hill Inc., New York, 1994.
Kontrole su previše osjetljive i gotovo ih je nemoguće kontrolirati. Možda je pravi kontroler bolji, ali OSD kontrole nisu optimalne. Nakon što sam se po tko zna koji put srušio na TUTORIAL-u i nakon što sam uključio pojednostavljeni način rada, bilo mi je dosta i deinstalirao sam. Htio sam ovo svidjeti jer me malo podsjetio na Blue Max za C64, ali osjetljive kontrole su mi ga uništile.
Sjajna igra! Konačno, programer koji ne želi samo zaraditi na jeftino napravljenim igrama! Ima reklame, ali nije poput ostalih igrica. Gotovo ih ne primjećujem. Kontrole su glatke i sviđa mi se stil grafike.
Grand Tanks: WWII Tank Games 12+ - App Store
Literaturnye Skazki Narodov Sssr PDF - asunclusodalit8
Teško je do te mjere da jednostavno ne bude ugodno. Stalno se promovira za gledanje e tutoriala za mlade. Pametan je i siguran sam da ima dobru točnost kao simulator, ali jednostavno nije tako zabavan...
Ne mogu ga reproducirati na svojoj Samsung galaxy A2 jezgri, jer se stalno zatvara svaki put kada pokušam igrati kampanju. 🤔🤨😏
Dobra igra I Just love to Play Ova igra je prejednostavna .hvala kreatorima igre.
Zašto samo avion može kontrolirati mogu li i ja kontrolirati tenkove
Najgora igrica ikad!!!!!!!!!!!!!!!! Ja samo u nekom trenutku i kad kupim novi spremnik goriva jednostavno ne radi
To je pristojna igra, ali kupio sam poseban paket za mlazni lovac i nuklearne bombe, a ipak ih nisam dobio
Igre u redu, sam igranje je lijepo moj jedini problemi su 1. Kontrole leta su malo nespretne i ponekad ne rade. druga stvar, koja je samo vizualno, volio bih vidjeti da se vojnici malo više kreću nego da samo stoje, a oružje je jedine stvari koje se kreću. Osim toga, igra je zabavna i u nju se lako utopiti. Preporuka svakako.
Teško je pronaći dobru mobilnu igru koju se ne plaća samo igrati ili koja vas ne bombardira reklamama. Drago mi je što sam naišao na ovo. Zaista uživam igrati ovu igru, izazovna je tako da je potrebno razviti malo vještine, ali je jako zabavna. Iako su kontrole malo neuredne i teško se naviknuti. Pretpostavljam da bi bilo bolje da se zrakoplov pomaknuo u smjeru u kojem ste kucnuli umjesto da morate dodirnuti izravno kursor i povući ga okolo (lako ga je promašiti)
Impresivna razina simulacije zrakoplova, za nešto poput ovoga, međutim ciljevi nisu jasno objavljeni, a morati prolaziti kroz samoubilačke misije samo da dobijem razumnu količinu goriva je frustrirajuće i na kraju je dovelo do toga da odustanem
Igra je super jednostavna i stvarno te upija. Već sam je pobijedio i stvarno sam uživao. Volio bih da ne moram platiti mig, ali to je ono što jest. Ako vam je potrebna polu grindy igra, ovo je za vas
Obično sam ok s igrama letenja, ova nema smisla, kontrole su previše plutajuće i čini se da se avion odmah spušta i pada
Zabavna igra, ne mogu prestati igrati. Vrlo je teška za korištenje. Mehanika igre je grozna Čini se namjerno, ali mehanika i kako sve zajedno funkcionira je najgori dio. Preuzeo sam na svoj telefon, ekran je bio previše težak za vidjeti i pročitati. Pogled iz aviona je bio užasan, nisam mogao vidjeti ispred sebe. Preuzeto na ipad, bio je malo bolji, ali isti omjer gledanja i relativna brzina.Odnosi avione nakon što osvojite jedan, volio bih da mogu promijeniti lokaciju gumba i koristiti žiroskop za napadni kut.
Letenje je užasno, super je nestabilno kada pokušavate letjeti ravno, što je u osnovi nemoguće i nema načina za uređivanje kontrola.
Podsjeća me na stare Miniclip igrice koje sam igrao online besplatno. Ima dobru atmosferu s glazbom, a programeri su se potrudili stvoriti okruženje samo s umjetninama i ekranima za učitavanje. Jako se zabavljam i nisam potrošio nikakav novac. Hvala vam dečki na nostalgiji.
Brate ovo je tako smeće, dvokrilac kojim letiš 12kh udari u zemlju sa 1 metra i eksplodiraš
Približio se kraju kampanje i brzo shvatio da se isplati pobijediti. Njegova pametna stvar vas tjera da mislite da je lako tijekom većeg dijela igre i da je možete pobijediti nakon bum razine 1000. Nemojte me pogrešno shvatiti zabavna igra samo se znoji na kraju i razočarava.
Eksplozija igre. Malo drugačije od ostalih koje sam igrao, nije osobito lako, ali može biti zeznuto ako želite. Volim umjetnine između rundi. Još u kampanji.
Zaslon osjetljiv na dodir koji upravlja avionom dosljedno se zaglavi svaki put kada igram ovu igricu i čini ga nemogućim kontrolirati zrakoplov, posebno kada trebate sletjeti, a da biste sletjeli, morate smanjiti brzinu, ali čak i pokušati pomaknuti avione naprijed nakon snižavanja brzine je nemoguće jer se itbarley pomiče ili ostaje tamo gdje je i ne mogu učiniti ništa osim rušenja i resetiranja, što je nesretno jer je inače ova igra zabavna, ali zbog ovog jednog problema je teško igrati
department of the company, which includes no translators, ... as a means of explication, at least in 23.5% cases, e.g. Airplane!
Znate, preuzeo sam ovu igru s malim očekivanjima jer je to mobilna igra, ali kad sam je počeo igrati, svidjela mi se, sigurno je možda dosadno ponekad pokušavati dobiti novac za nadogradnju aviona, ali definitivno se isplati
HDZZ CRPA
Vrlo dobra igra, ima razrađen sustav napredovanja i nadogradnje sa smiješnim tekstovima za svaku stavku koja je zanimljiva i ljudska, možda se čini da se ponavlja, ali zapravo nije, postoji mnoštvo načina na koje možete igrati razinu i naravno da ćete neke ponoviti dijelove iznova i iznova dok ne svladate što je vrlo zadovoljavajuće. Uživao bih u beta verziji bilo kakvih ažuriranja i napravio bi razrađeniji wiki za to. 10/10