Post by guzzgentnetckoztio on Feb 4, 2022 2:36:35 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ real pul pulsuz ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Mən 3 ulduz verirəm, çünki zombi ərazisi açılmırdı, xahiş edirəm düzəldin, amma bu oyunu bəyənirəm
Mən 5 verərdim, amma bəzi problemləri var 1) Hər turdan sonra verdiyiniz pulun miqdarını artırın. 2) Silahlar çox bahadır, çünki siz matçdan sonra 10-5 qəpik verirsiniz, lakin silahın qiyməti minlərlə və yüzlərlədir. Və onların daha bir neçə məsələsi var ki, burada desəm, 500-dən çox söz olardı və oyun mağazası daha çoxuna icazə vermir. 500 sözdən çox. 3) İstəsəniz mənim e-poçtumla əlaqə saxlaya bilərsiniz. Əlvida yaxşı oyun amma bu və digər problemləri həll etsəniz daha yaxşı olardı
bu e-poçtda olan məlumat yuxarıda göstərilənlərə tabedir və aşağıdakı ünvan vasitəsilə alıcıya göndərilə bilər
Bu oyun o qədər düzgün kopyalanır ki, onlar gmod adlı oyunu kopyalayırlar, çünki baxın, silahlar hər hansı əşyaları və maşınları hərəkət etdirə bilirlər uşaqlar bu oyunun gmod-dan daha yaxşı olduğunu düşünürdülər və ya uşaqlar bu oyunun surəti olmadığını düşünürdülər, lakin onlar və böyüklər bu oyunun olduğunu başa düşə bilər. Bu oyunda kopyalama hüququ olmayan yeganə şey siz uşaqlar bir-birinizi silahla öldürürsünüz amma yenə də kopyalayın ona görə 1 ulduz verirəm çünki 1-ci addım müəllif hüququ addım 2 əsasən uşaqlar bu oyunları oynayır 3-cü addım uşaqlar orada qəzəblənəcəklər qardaş əgər qardaş kopya deyir
Mən bu oyunu çox sevirəm!(●♡∀♡)amma ən çox bəyənmədiyim HAKERERRR!!Bu oyunu oynadığım zaman ən çox nifrət etdiyim şey spam saxlamaq hər kəsi öldürün və flaş kimi hərəkət edir dayandırmağınızı istəyir...təpikləyə biləcəyimi bilirəm, amma vura bilmirəm....bu rəyimi 5-ə qaldıracağam✨ tamam belə....ümid edirəm ki, bütün hakerləri qadağan edə bilərsiniz...
Hər hansı bir silahdan istifadə etdiyim və ya hərəkət edə bilməyəcəyim və ya qəzaya uğradığı bir neçə nasazlıq var.
cox yaxsi oyundu amma her oynayanda meni oyundan cixarir bilmirem şebeke yoxsa WiFi yoxsa bunu duzeltmesem tesekkurler
Oyunum bokendir
Bir problemlə üzləşirəm ki, bu oyun divarları siz voltlarla istiqamətləri dəyişirsiniz, lakin oyunçular yuxarı qalxmaq üçün bundan istifadə edir
Mən onu yeniləməyə çalışırdım, lakin o, yenilənmirdi, oyun yenilənirdi, sonra yenilənməyi dayandıracaqdı. Mən bu oyunu sevirəm, əvvəlcə əmim oğlu onu telefonunda tapdı, sonra onu sevdim, ona görə də endirdim
Bu, çox əyləncəlidir və əgər siz 1-ci şəxs atıcılıq oyunu axtarırsınızsa, bu oyunu tövsiyə edərdim və yeniləmələr heyrətamizdir, həm də oyunun sahibinin mod menyusunu sındırmaqdan xilas olmasını istərdim. 5 ulduz.
Oyunu xoşlayıram, amma onu oflayn rejimdə sınadım və o qədər yavaş yüklənir ki, bunun onlayn oyun olduğunu bilirdim, istərdim ki, oflayn olsun
Hər dəfə oynadığım zaman bu, ən yaxşı oyundur. Ancaq bir fikir, hər bir oyunçu üçün delta planerləri əlavə etməkdir və növbələri idarə etmək üçün bir şeylə istifadə edilə bilər və kürü atmağa ehtiyac yoxdur.
Zəhmət olmasa düzəldin, yoxsa səni öldürərəm!!!! Reklamları silin!!!
Bəyəndim amma şəbəkə problemi var
👍🏻👍🏻👍🏻
Oyunu və oyunun ideyasını bəyənirəm. AMMA BU SADƏCƏ QƏZƏR VERİR, zəhlətökəndir, çünki 1, qırmızı komandaya qoşula bilmirəm(qırmızı mənim sevimli rəngimdir.) 2, Qırmızı komandada olan insanların çoxu ... SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOааolur. budur
Əla oyun. Yalnız əylənmək və/yaxud tək qalmaq istədiyiniz zaman gecə oynamaq əladır. Yeni rejimlərə giriş oyunu daha da geniş auditoriya üçün potensiala malik etdi. Dostlarınızın qoşula bilməsi üçün serverlər yaratmağa və onları adlandırmağa imkan verən fakt dahidir.
Dostlarınızın serverinizə asanlıqla qoşula biləcəyi bir xüsusiyyət əlavə edə bilərsinizmi? Dostlarımla oynamaq istəyirəm, amma buna nail olmaqda çətinlik çəkirik.
oyun pisdir, çünki insanlar pulsuz rejimdə heç bir səbəb olmadan sizi öldürməyi sevirlər və bir çox səhvlər
Bəzən oyun ekranım qara olur və mən ön ekrana qayıdıram
Yaxşıdır
bu oyun yaxşıdır amma serveri yükləyəndə xəta baş verir mənim rahatlığımdan biri getdi idk niyə amma lütfən onu düzəldin və siz də qeyd edə bilməyəcəksiniz
Böyük vaxt qatili. Əyləncəli. Yalnız bir neçə səhv var, amma bu mənim üçün problem deyil. Nəzarətlər asandır. Qrafiklər yaxşıdır. Yalnız bir neçə reklam. Gülməli. Bir çox haker, ancaq bir neçə serverdə. Oyun rejimləri əyləncəlidir! Bu oyun əyləncəlidir!! Mən bu oyunu verirəm.... 5 ulduz! 🌟🌟🌟🌟🌟 😃👍
Canavar məni uzaqdan vura bilər. Möhtəşəm ~ xahiş edirəm düzəldin XD
Server problemi açılmır Bu oyunda zəhmət olmasa bir şey edin salam yaxşı oyun amma qoşulma problemi baş verir
Sižin hamınızın beyni işləmir bu oyun pis deyil sizin wifiniz işləmir bu oyun wifilidir oyunda silah əldə edin. Bidə göydəki 3 kuba basıb maşın, paltar, monster, vertolyot, heyvan ilə oyununuz daha əyləncəli ola bilər
Bu oyunu bəyənirəm.. Gülməli və vaxt keçirməyə kömək edir.. Deyə bilərəm ki, bu oyunda ən pis şey idarəetmədir.. Oynamağa davam etsəniz, nəticədə onlara öyrəşəcəksiniz. Hərəkət etmək/vurmaq/öldürmək daha asandır.. Oh və serverlər çox sürətlə hərəkət edir. Mən serverə toxunmağa cəhd edirəm və bu, bir köstebek vurmağa bənzəyir.. Amma bundan başqa, dediyim kimi, oyunu çox bəyənirəm, ona görə də ona 5 ulduz verdim..
Oyunu xüsusi etmək üçün əlavə etmək istədiyim şeylər: ayaqqabılar Supersonik çəkmələr, avtomobil Hyper GT, quyruqlar Elektrikli quyruqlar və dərilər Electro Chicken təşəkkürlər və belə davam edin!
Multiplayer real deyil, hamının eyni adı var və siz mən axmaq olduğumu düşünürsünüz, DAHA ADLARI ƏLAVƏ EDİN BUNDAN OLARAQ daha inandırıcıdır, lakin hər halda, hər şey yaxşı görünür, lakin bəzi botlarda yaxşı süni intellekt var ki, bu da onu oyun kimi hiss edir. real multiplayer nümunəsi bəziləri sizi daha yüksək yerdən atır və ya xəritənin altına girir, lakin əks halda bu, çox əyləncəlidir və əgər saxta multiplayer oyunu etmək niyyətindəsinizsə, DAHA ÇOX ADLAR YAPMALISINIZ, lakin süni intellekt yaxşıdır, ona görə də mən mütləq inanıram ki, bunlar real insanlardır.
Bu oyun yaxşıdır amma 24-cü səviyyəyə çatanda sadəcə yüklənir 11 dəqiqəyə qədər gözləyirəm amma yenə də yüklənir zəhmət olmasa bu səhvi düzəldin yoxsa onu silməliyəm və xahiş edirəm növbəti yeniləmədə yükləmə faizini əlavə edin ki, indi neçə faiz olduğunu bilək plsssss bunu edin, bu oyun çox yaxşıdır, lakin bəzi hakerlər və səhvlər onu məhv edir, əgər onlardan heç birini düzəltməsəniz, biz onu silməliyik və bu oyun adlanan oyun kimi olacaq - payız uşaqlar, bir gündə bütün uşaqlar trenddədir, amma siz indi görə bilərsiniz nə oldu uşaqlar 500 söz yazdım l
Əıi
Mən 5 ulduzu ona görə qiymətləndirirəm ki, sən sifarişlə gedirsən, silah alırsan, maşınları pulsuz əldə edirsən, belə ki, böyük avtomobillər və üzərində silah olan motosikletlər. mərtəbələr və daha çox. Yuxarıdakı hər bir element və ya materialdan bir neçəsi yoxdursa və mən 200-ə yaxın elementi nəzərdə tuturamsa, bu, faktiki geriləmə deyil.
Əla oyun amma çoxlu səhvlər var. Lazer snayperi multiplayer rejimlərində öldürmələri qeyd etməyəcək və ən bahalı silah olduğu üçün çox bezdiricidir. Nəinki bu, öldürdüyünüz ppl görünməz olur və onlara zərər verə bilmədiyiniz halda sizi öldürə bilər. Zəhmət olmasa düzəldin!
Bu oyunu çox bəyənirəm və bu, avtomobil və təyyarə sürdüyünüz və canavarları öldürdüyünüz bir oyundur, lakin məncə, Avtomobilləri partlatmaq gülməli işdir. Ona görə də bu oyunu oynamağı təklif edərdim
Mən çəkiliş zamanı reklamlar açılır və birdən öldürülürəm, buna görə də bu pisdir və hamısı orada hakerlərdir
Yeni yeniləmələr toyuq silahı xoruz rudy
bu oyun dunyadaki en gozel oyundur
Yaxşı oyundu amma ona 1 ulduz verməyimin səbəbi bu gün komanda döyüşünü 27 öldürmə və 5 ölümlə bitirdim və cəmi 26 sikkə aldım, məncə oyunu bitirdikdən sonra insanlara daha çox pul verməlisən
oyun işini dayandırdı əvvəlcə oyun çox yaxşı idi amma indi oyun tərtibatçılarının populyarlığından sonra yeniləmə və əyləncə getdi ona görə zəhmət olmasa warewolf kimi bir güclü mob əlavə edin, axırıncı pullarım 325 rupi qaldı zəhmət olmasa yeniləsəniz belə bir warewolf verdi .Maşınlar hər biri eynidir digər belə qaçmaq və vurmaq və idarə edə bilərsiniz ki, bir transformasiya avtomobil plz verin. versəniz.... bütün dostlarım bu oyunu oynamaqdan xoşbəxt olacaq dostlarıma endirmələrini söylədim. Bütün toyuqlarımla əlaqə saxlamaq istəyirəm.
Bu yaxşı oyundur, lakin onu əsl oyun kimi edin və həm də qəhrəman kimi davranın