Post by guzzgentnetckoztio on Feb 4, 2022 2:21:29 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ patirtis nemokama ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Saunus.
Ужас
Tai yra „Fortnite“ išmušimas, kurio niekas niekada nežaistų. Aš iš tikrųjų žaidžiu „Lego“, kad pasisemčiau patirties
Labai geras žaidimas, norėčiau, kad visi jį išbandytų, kai tik pamils šį žaidimą
Pirmiausia „Battle Royal“, o paskui kelių žaidėjų žaidime įsilaužėlių yra visur! Nors žaidimas yra puikus, įsilaužėliai jį sugriauna! Maloniai pašalinkite įsilaužėlius arba pridėkite parinktį, kurioje žaidėjai gali įvesti įsilaužėlius / naudotojo vardą, kad juos pašalintų! Tai tikrai neramina.
Grafika nėra tokia gera, turiu blogiausią žmonos patirtį, gavau keletą daiktų, o kai nuvykau į Battle Royale, aš taip pažįstu šarvus ir jiems išleidau daug savo monetų
Tai labai geras žaidimas, aš priverčiau jį žaisti savo draugą ir pasakiau, kad jam tai patinka, ir nuo tada žaidėme kartu
Kaip f+++ žiūrite aukštyn ar žemyn, pataisydami šiukšliadėžę. Mygtukus taip pat reikia taisyti. Bandžiau kurti ir nuolat siuntinėjau šlamštą, bet vis tiek nuėjau nuo savo kūrimo ir vairasvirtės NET NEPRADĖKITE Manęs viskas, ką norėjau padaryti. eikite į priekį ir jūsų žaidimas negali sutvarkyti arba ištrinti šios „Minecraft fortnite“ šiukšlės. -AzTeck
Šis žaidimas yra nuostabus, bet mane visada nušauna, tačiau šis žaidimas yra įdomus ir piktas tuo pačiu metu ir gamina naujus ginklus, automobilius, skinus.
Nekenčiu, kaip jei prisieki pokalbyje, tave užblokuos viskas, ką sakiau, kad ledo žemėlapis yra blogas, o mane užblokavo
Neatsisiųskite šio žaidimo; labai blogas žaidimas, kuriame atsisiųskite gerų žaidimų, tokių kaip nemokama ugnis, pubgmobile, mūšio aikštelės žaidimas mobiliesiems Indija bet kas
Man tai patiko, bet dabar ilgai jį įkelti ir jis neįkeliamas, pls, pataisykite
Nuostabiai smagus žaidimas, dofo vertas 5 žvaigždučių
Pats žaidimas iš tikrųjų yra gana įdomus, bet jūs tikrai turėtumėte palengvinti pinigų gavimą žaidime, kad būtų brangu, ir nebūkite tais kūrėjais, kurie jį gamina, todėl iššvaistote visus savo pinigus vien tam, kad turėtumėte vieną ar du gerus ginklus, kuriuos jau padarėte. Iššvaistykite vieną 40 dolerių šiame žaidime, todėl sutvarkykite brangakmenių ir monetų sistemą, todėl vertinu jus dviem žvaigždutėmis
Man patinka šis žaidimas, bet nekenčiu jo battle royale, nes nėra pakankamai ginklų, o ginklai bjauri😡
Žaidimas net neatsidaro
Man patinka šis žaidimas, labai geras battle royale žaidimas, bet aš jį žaidžiu 4 žvaigždutėmis ta, kad radau įsilaužėlį, pašalinkite įsilaužimus šiame žaidime, kad niekas negalėtų nulaužti
Taikymo pagalbos triktis, kai įjungiate taikymo būseną, ji nukreipiama skirtingais kampais, ištaisykite tai.
Man labai liūdna, kad pašalinu jūsų programą, nes visi įsilaužėliai yra šio žaidimo žaidėjai, kai aš juos nušaunu, jiems net nekenkia. Man sunku tuo metu jie mane nužudė žaidime, bet aš negaliu jų nužudyti dėl įsilaužimo, nes vienerius metus sunkiai pasiekiau 30 lygį šiame žaidime, prašau, išleiskite visus įsilaužėlius. Šis žaidimas yra mano mėgstamiausias, bet labai liūdna jį pašalinti. Žinau, kad programų kūrėjui mano žodis net nerūpi 😒😣😔
Šis žaidimas yra toks šaunus, bet kelių žaidėjų režimas turi tik du režimus, bet jam taip pat reikia daugiau režimų mygtuku (į mūšį), atsakykite A.S.A.P.
Buggy žaidimas, jau apšilimo metu krentantis per grindis ir žaidimas užšąla. Net neturėjau galimybės žaisti
dafuq nukopijavai fortnite ir net nesakai, kad tai netiesa
Geras, bet pasikartojantis žaidimas, tos pačios struktūros žaidime.
Tai geras žaidimas, tačiau jis labai vėluoja ir užtrunka labai ilgai, kol įkeliama, kad būtų pašalintas atsilikimas. Ir kai pasirodo skelbimai, tai juoda.
Pamiršau, kaip tai atrodo
Tikrai tikrai geras žaidimas, yra mokama už laimėti asmenį, o tai nėra taip gerai, ir aš skirčiau 5 žvaigždutes, bet gauni 3 auksines monetas iš krūtinės, kaip tai labai daug, kai niekas taip nepasikeis, pls.
Geras žaidimas, bet atsilieka ir susiduri su žmonėmis daug geriau nei aš. Taip pat sunku pasiekti aukštesnį lygį net ir laimi rungtynes
Geras žaidimas, bet užtrunka ilgai įkelti žaidimą ir tada reikia laukti, kol žaidimas įkels 3 žvaigždutes
Uhh žaidimas tikrai gražus. Bet reikalas yra tas, kad fotografavimo kokybė yra bloga (ne tokia bloga). Smagu žaisti, bet kurti savo žemėlapį taip pat yra blogai, o „Battle Royale“ tiesiog siaubingai. Man labai nepatinka Battle Royale, nes žemėlapis mažas, todėl tikimybė laimėti yra labai maža. Trumpai tariant, žaidimas yra gražus, reikia patobulinimų ir turi tam tikrų klaidų. IR KŪRĖJAI SIŪLI, JIE TIESIOG KOPIJAVO SAVO ŽAIDIMĄ IR IŠLEIDĖ JĮ PADĖTOS MŪŠIO KARALIAUS VARDAN. JIE TIK BANDO UŽSIPILDYTI
Tai įdomus žaidimas, tačiau yra daug trūkumų. Pirma, jūs labai prarandate ryšį. Antra, valgyti skelbimus, kad gautumėte daiktų, yra puiku, tačiau laukimo laikas yra toks ilgas, kad manau, kad tai tik prasideda iš naujo. Trečia, viskas brangu. Nieko nepasieksite nežaidę 50 žaidimų (laimėjimų ir pralaimėjimų). Tikiuosi, kad tai pakeisi. Vis tiek tai smagus žaidimas.
Nuvilia, kad neleidžiu man žaisti :-\
jie niekada nesulaukė manęs, kai parašiau el. laišką apie tai, kad programa sugenda po ginklų atnaujinimo. naujas ginklas negali būti naudojamas ir dabar negalima atlikti jokių kitų atnaujinimų. Nežaidžiau apie 4-5 savaites, nes negaliu gauti geresnių ginklų. Tikrai nepraleisk. ištrins.
Tai įdomus „Battle Royale“ žaidimas, tačiau, prašau, galite išspręsti vieną dalyką. Jei statote savo sienas labai mažas, galite jas padidinti. Dėl geresnės patirties 😀
Grafika beprotiška ir taip gera
Tai puikus fps, kuris man asmeniškai patinka, tačiau kai kurias klaidas čia ir ten reikia pakeisti
šis žaidimas yra puikus, bet man nepatinka toks įkėlimas. Įkelti užtrunka per daug laiko ir aš negaliu žaisti battle royale. jis taip pat įkeliamas, bet aš žaidžiu tik vieną kartą. Battle Royale režimą žaisti labai retai. Prašome išspręsti problemą..kitaip šis žaidimas yra super.
Juokingiausias žaidimas kada nors!!!!!!!
buvo gerai, bet tu greitai mirsi
Žaidimas nuostabus
Man tai patinka, man tai labai patinka, bet aš nebegaliu dainuoti „Google Play“, prašome prisijungti prie „Facebook“, kad galėtume išsaugoti savo pažangą, kad patiktų
Šis žaidimas yra labai geras, vienintelė priežastis, kodėl nesuteikiau jam penkių žvaigždučių, yra ta, kad visada yra kur tobulėti ir jiems trūksta skinų, jei jie gautų daugiau skinų, būtų tikrai gerai
Daviau tau 5 žvaigždutes, tada tu sumažink. Mano žyma yra #LOTBNinja....Atsiprašau, kad nužudžiau visus karališkajame mūšyje, bet jums nereikėjo išimti visų ginklų. Pataisykite tai kuo greičiau
Tai geras žaidimas. Man patinka karališkasis mūšis ir jūs netgi galite sulaužyti daiktus, kad pasigautumėte ginklą. puikus zaidimas
Žaidimas yra puikus, bet po žaidimo jis neleidžia man atgaivinti
Pakrovimas užima daug laiko. Po 2 ar 3 kartų pabandykite sėkmingai įkelti. pataisykite tai.
Na manau, kad iššūkyje turi būti silpnesni žmonės ir bent trumpesnis poilsio laikas ar daugiau pinigų nei 4 ar 2 TAI KVAILA